HTML

Premier filmek ingyen! Sláger filmek egyszerűen!

Töltsd le a legújabb premier most a blogomról! Csak egy kattintás, ennél egyszerűbb nem is lehetne a letöltés.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Screamers - Az elhagyott bolygó 2. : A vadászat dvd film letöltés most!

2010.04.26. 09:48 gyors-film-letoltes

A kultikus 1996-os sci-fi folytatása, Philip K. Dick regénye alapján. Tizenhárom év telt el azóta, hogy a Sikoltók nevet kapott gyilkos robotok kiirtották a Sirius 6B bolygó teljes lakosságát. Egy mentőcsapat mégis segélyhívást fog az elnéptelenedett bolygóról. Lehet, hogy egy emberi kolónia mégiscsak túlélte a pusztítást? Vagy a Sikoltók fejlődtek félig ember, félig robot hibridekké, amelyeknek az a küldetése, hogy elhagyják a Sirius 6B-t, és kiirtsák az emberi fajt?

A film szereplői: Gina Holden, Jana Pallaske, Lance Henriksen

Company: Pope Productions

Dátuma: 2009-02-17

Film előzetes trailer:

 

Screamers - Az elhagyott bolygó 2. : A vadászat

Screamers - Az elhagyott bolygó 2. : A vadászat, Screamers: The Hunting premier film LETÖLTÉS START

 

LETÖLTÉS ITT

 

Film leírása: A Sirius 6-B bolygóról egy segélyhívás érkezik egy űrhajóra. A legénység úgy gondolja, hogy megnézik, ki küldte a jeleket és mi történt a bolygón.. Azt tudják, hogy itt valaha sikoltók voltak, de azt feltételezik, hogy az akkumulátoraik, rég lemerültek és az összes gyilkos gép használhatatlan állapotban van már. Rosszul gondolták. A sikoltók nem lemerültek, hanem készenléti üzemmódra kapcsolva pihentek és csak a mentőcsapatra várnak, hogy aztán körfűrészeikkel gyilkolhassák az áldozatokat. Még veszélyesebbé teszi őket, hogy képesek teljesen megtévesztő emberi álcát is létrehozni .

Style: sci-fi thriller (Műfaj)

Hossza: 95

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd mozifilm screamers az elhagyott bolygó 2. : a vadászat dvd letöltés screamers az elhagyott bolygó 2. : a vadászat film letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://premier-filmek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr371952031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása