HTML

Premier filmek ingyen! Sláger filmek egyszerűen!

Töltsd le a legújabb premier most a blogomról! Csak egy kattintás, ennél egyszerűbb nem is lehetne a letöltés.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Pláza ásza letöltés ingyen A Pláza ásza mozifilm letöltése ingyen Paul Blart: Mall Cop premier film letöltése a blogon!

2010.04.26. 14:41 gyors-film-letoltes

 

LETÖLTÉS MOST

 

 

GYORS LETÖLTÉS

 

A Pláza ásza

Stílusa: akció vígjáték krimi

Stáblista: Kevin James, Keir O'Donnell, Jayma Mays

Író: Kevin James

A A Pláza ásza mozi film letöltés elindításához kattints ide!

Kiadva: 2009-01-16

A tartalomból: Paul Blart biztonsági őr egy áruházban. Imádja a munkáját, a bolt látogatói és munkatársai viszont nem annyira: ugyanis túlzásba viszi a szabályok betartatását. Amikor pedig egy mesterien kitervelt rablást kísérelnek meg az áruházban, Paul Blart közbeavatkozik...

Kevin James-t leginkább a férjek gyöngye TV sorozatből vagy a Férj és férj című vígjátékból ismerhetjük – most újabb vígjátékkal áll elénk. Paul Blart (Kevin James) egyszerű áruházi biztonsági őr, ám sosem adja fel álmát, hogy egyszer majd motoros járőrként óvhatja közrendet. Buzgósága és túlzásba vitt szabálybetartási mániája kollégái és az áruház egyéb alkalmazottai körében is nemtetszést kelt, ám amikor egy rablóbanda megtámadja az áruházat, és túszejtésbe kezdenek, elérkezik az ő ideje. Ugyan még sosem volt bevetésen, és fegyvere sincs, Blart mégis bedobja magát, hogy megmutassa, ki az igazi ász!

IMDB pontszám: 5.3

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd letöltés premier film a pláza ásza film letöltés a pláza ásza letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://premier-filmek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr521952073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása