HTML

Premier filmek ingyen! Sláger filmek egyszerűen!

Töltsd le a legújabb premier most a blogomról! Csak egy kattintás, ennél egyszerűbb nem is lehetne a letöltés.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Role Models dvd film letöltése Role Models premier film ingyen letöltés

2010.04.26. 09:55 gyors-film-letoltes

Filmrendező: David Wain

Tartalom: A Minotaur energiaital ügynökpárosa, Danny és Wheeler (Paul Rudd és Seann William Scott) komoly zűrbe kerül, amikor. kicsit túl sokat fogyasztanak saját termékükből, és összecsukják a céges autót. Az ügy a bíróságon köt ki, azonban szerencséjükre - és Danny excsajának (Elizabeth Banks) közbenjárására - a bíró elzárás helyett csupán közmunkára ítéli őket: egy teljesen antiszociális fiatalokból álló csoport (egy a szerepjátékoktól teljesen elszállt srác, egy fekete fiú, aki szerint minden fehér ember Ben Affleck, stb.) mentori feladatát kell ellátniuk. Valószínűleg nem ők a legalkalmasabb emberek a feladatra, a központ igazgatója azonban komoly ultimátumot küld nekik, és idővel már ők is segíteni szeretnének a csoport tagjain. Bránermájszter újra lecsap.

Mozifilm előzetes:

 

Playtime: 101

GYORS LETÖLTÉS

Forgatókönyvíró: Paul Rudd

Szereplő(k): Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse

 

LETÖLTÉS ITT

 

A történet röviden annyi lenne, hogy két energiaital promótáló srác összetűzésbe keveredik a törvénnyel, az meg seggbe közmunkára ítéli őket. Nyilván nehéz lenne abból másfél órás viccet faragni, hogy az autópálya mellett szedik össze a szemetet, ezért a Sturdy Wing jótékony szervezet karmaiba löki őket a sors, ahol két kiskölök mentorává kell válniuk.

Kattints ide, Role Models, Role Models film és töltsd le most!

Style: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Role Models

Szólj hozzá!

Címkék: mozi role models film letöltés dvd letöltés role models premier film

A bejegyzés trackback címe:

https://premier-filmek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr201952045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása