HTML

Premier filmek ingyen! Sláger filmek egyszerűen!

Töltsd le a legújabb premier most a blogomról! Csak egy kattintás, ennél egyszerűbb nem is lehetne a letöltés.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Punisher: War Zone divx film letöltése Punisher: War Zone mozi film ingyen letöltés

2010.04.26. 16:56 gyors-film-letoltes

Editor: Craig McKay

Playtime: 103

Rövid film bemutató: Frank Castle, miután megbosszulta családját, folytatja egyszemélyes hadjáratát a bűnözők ellen. Így kerül a képbe Billy Russoti, a hírhedt bandavezér is, akit Castle semmi perc alatt megszégyenít. Russoti ezért szövetségre lép egy Jigsaw nevű bűnözővel, aki egy kisebb sereget küld Castle ellen.

Színészek: Ray Stevenson, Dominic West, Doug Hutchison

Zenéjét szerezte: Samuel Sim

Punisher: War Zone

LETÖLTÉS ITT

Punisher: War Zone dvd film letöltés inditása!

Style: akció krimi dráma

LETÖLTÉS AZONNAL

A történet nem túl bonyolult: adva vagyon egy feltörekvő bűnöző (Billy Russo), aki elég tehetséget és kitartást érez magában, hogy saját lábra álljon, Méghozzá jó nagyra. A többi tetű mellett azonban csak egyetlen ember van, aki az útjába állhat ő pedig Frank Castle, az önjelölt igazságosztó, aki családja elvesztése után háborút hirdetett az alvilág ellen, és saját kezébe vette az igazságszolgáltatást.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés mozifilm letöltés premier film punisher: war zone letöltés ingyen punisher: war zone film letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://premier-filmek-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr741952053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása